IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Myhrvold Interiør AS

KJØKKEN - BAD - REHABILITERING!

Vis i kart
22 68 55 55
atle@myhrvold-interior.com www.myhrvold-interior.com

Mer informasjon

Velkommen til Myhrvold Interiør AS. Hos oss vil du finne eksklusive kjøkken fra franske GAIO og kjøkken av tysk kvalitet fra BEECK.Vi har alt fra gedigne rustikke modeller i eik, til hightec i laminat, og glass. Vi er SIEMENS PLUS, MIELE, GAGGENAU, BOSCH og NORCOOL forhandler og kan tilby det beste innen hvitevarer til fornuftige priser. Vi forhandler også bad og flis og ellers det du måtte trenge for å bygge/pusse opp.

Vi er et mellomstort firma med bred kompetanse på rehabilitering. Vårt samarbeide med andre håndverkere og vår lange erfaring på å koordinere tjenester, gjør det enkelt for deg å ha Myhrvold Interiør AS som eneste kontaktpunkt. En av våre målsetninger er å gjøre vårt ytterste for at du skal være en fornøyd kunde.

Vi tar gjerne en rehabiliteringsjobb på kjøkkenet ditt. Snakk med oss om bad eller kjøkken, og se om ikke noen av våre ideer til nettopp dette kan være et utgangspunkt eller et sluttresultat for deg. Stikker du innom kan vi vise deg bedre hvordan vi kan tenke oss akkurat ditt bad eller kjøkken.

Vi kan også komme hjem til deg for befaring, samt ta mål til nyinstallasjoner eller rehabilitering.

Myhrvold Interiør AS holder til på besøksadressen Enebakkveien 117, 0680 Oslo. Foretaket ble startet i 2002-07-17 og registrert i brønnøysund-registrene 2002-07-25 og som et Aksjeselskap. Myhrvold Interiør AS driver i bransjene "Baderomsinnredning og -utstyr", "Flisleggere", "Gulvlegging og tapetsering", "Kjøkkeninnredning" og "Snekkere". Foretaket har 12 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Myhrvold Interiør AS på telefon 22 68 55 55, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.myhrvold-interior.com

Besøksadresse Enebakkveien 117, 0680 Oslo
Postadresse Drammensveien 130 Bygg C - 12, 0277 Oslo
 
Epost
atle@myhrvold-interior.com
Telefon
(+47) 22 68 55 55
Mobiltelefon
(+47) 950 41 380
Telefaks
(+47) 22 68 55 56

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies