IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Myhrene
Vis i kart
913 67 508
simen@myhrene.no www.myhrene.no

Mer informasjon

Myhrene AS er ledende innen salg av dekkesystemer til frukt og bær i Norge. Vi har i tillegg lang erfaring med egen produksjon av bær, og har derfor høy kompetanse på forskjellige produkter og løsninger.

En forutsigbar produksjon av bær i Norge, krever forutsigbare klimaforhold. Et dekkesystem vil ha som hovedformål å få frem kulturen tidligere enn på friland og å være et værvern. Å komme tidlig inn på markedet, vil gjøre deg attraktiv som leverandør og du kan forvente økt avling. Kulturen vil holde seg tørr og produktene vil dermed ha bedre holdbarhet. En kultur som er skjermet for vær og vind vil også gjøre høstearbeidet mer effektivt.

Myhrene AS kan tilby ulike dekkesystemer til frukt og bær, og vi har sammen med produsentene videreutviklet systemene for norske forhold. Vi er norsk agent for engelske Haygrove Ltd. som er ledende innen tunneler og tunnelproduksjon.

Ta gjerne kontakt for en fagprat og brosjyrer.

Myhrene

holder til på besøksadressen Kirkerudveien 6, 3410 Sylling. Foretaket ble startet i 1999-12-20 og registrert i brønnøysund-registrene 2000-03-08 og som et Aksjeselskap. Myhrene driver i bransjen "Jordbruksmaskiner - Engros". Foretaket har 9 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Myhrene på telefon 913 67 508, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.myhrene.no

Besøksadresse Kirkerudveien 6, 3410 Sylling
Postadresse Kirkerudveien 6, 3410 Sylling
 
Epost
simen@myhrene.no
Telefon
(+47) 913 67 508

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies