IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Musdalsæter Hyttegrend AS

Musdalsætra ligger på Tretten sør i Gudbrandsdalen, sentralt plassert midt mellom flere store turistdestinasjoner. Her kan du oppfylle din hyttedrøm. Vi tilbyr romslige tomter med panoramautsikt i et flott turterreng. Den gamle sætergrenda har fortsatt aktivitet med aktiv beiting av både kyr og sau om sommeren. Dette er med å opprettholde et flott kulturlandskap i området rundt hyttegrenda.

Vis i kart
907 92 786
magn-ed@online.no www.musdalseter.no

Mer informasjon

Musdalsætra ligger på Tretten sør i Gudbrandsdalen, sentralt plassert midt mellom flere store turistdestinasjoner. Her kan du oppfylle din hyttedrøm. Vi tilbyr romslige tomter med panoramautsikt i et flott turterreng.

Den gamle sætergrenda har fortsatt aktivitet med aktiv beiting av både kyr og sau om sommeren. Dette er med å opprettholde et flott kulturlandskap i området rundt hyttegrenda.

Skogen og fjellene omkring kan by på mange flotte turer. På vinteren finner du et snøsikkert skiområde med milevis av skiløyper og tilknytning til både Kvitfjell og Skeikampen. Om sommeren finner du flotte muligheter for både fot- og sykkelturer. I tillegg har man bade- og fiskeplasser i nærområdet.

Musdalsæter Hyttegrend AS

holder til på besøksadressen Musdalsvegen 134, 2635 Tretten. Foretaket ble startet i 2007-05-01 og registrert i brønnøysund-registrene 2007-07-30 og som et Aksjeselskap. Musdalsæter Hyttegrend AS driver i bransjene "Hytteutleie" og "Tomte - og utbyggingsselskaper". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Musdalsæter Hyttegrend AS på telefon 907 92 786, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.musdalseter.no

Besøksadresse Musdalsvegen 134, 2635 Tretten
Postadresse Musdalsvegen 134, 2635 Tretten
 
Epost
magn-ed@online.no
Telefon
(+47) 907 92 786
Mobiltelefon
(+47) 907 92 786

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies