IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Murmestrene Knudsen & Olsen AS

Så skal du ha utført en jobb som innbefatter noe innefor murerfaget, inviter Murmestrene Knudsen & Olsen på en hyggelig befaring, du vil ikke angre!

Vis i kart
997 73 468
olsen@mko.no www.mko.no

Mer informasjon

Vi tilbyr alt fra utføring av mindre oppdrag til totalløsninger. En murer fra oss vil levere profesjonelle løsninger, høyt servicenivå og bruke de beste materialene på markedet.

Vi har stor faglig stolthet som vi verner om gjennom å utføre kvalitetsarbeid gang på gang. Hos oss, er du som kunde, alltid i sentrum.

Når jobben er utført, ønsker vi at du som kunden skal sitte igjen med et resultat i høyklassen, enten det er en liten eller stor jobb.

Som profesjonell og kvalitetsbevisst murmester kan vi tilby følgende: Vi påtar oss små og store oppdrag. Vi betjener både privat og bedriftskunde markedet. Vi er serviceinnstilte og leverer høy kvalitet på arbeidet. Vi er behjelpelig med ideer og løsninger for å oppnå best mulig resultat for kunden. Ellers påtar vi oss alt innen murerfaget.

Murmestrene Knudsen & Olsen AS

holder til på besøksadressen Gulbrandshaug 1, 5161 Laksevåg. Foretaket ble startet i 2011-01-01 og som et Aksjeselskap. Foretaket har 4 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Murmestrene Knudsen & Olsen AS på telefon 997 73 468, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.mko.no

Besøksadresse Gulbrandshaug 1, 5161 Laksevåg
Postadresse Gulbrandshaug 1, 5161 Laksevåg
 
Epost
olsen@mko.no
Telefon
(+47) 997 73 468

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies