IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Murmester Helge Kaasa AS

Vis i kart
33 48 14 10
helge@murermester-kaasaogholtan.no www.kaasaogholtan.no

Mer informasjon

Selskapet ble stiftet 01.01.1996 som Helge Kaasa AS. Dette var en omdannelses av enkeltpersonsforetaket Helge Kaasa.

I forbindelse med endring i eierskap ble navnet endret til Murmester & Entrepenør Foretning Kaasa & Holtan AS 19.01.2001. I hverdagslig tale brukes navnet “Kaasa & Holtan AS”.

Selskapet eies av Helge Kaasa 52% og Hans Werner Holtan 48%. Helge Kaasa er daglig leder og styreleder. Hans Werner Holtan er styremedlem.

Virksomheten drives fra leide lokaler i Pindsleveien 8 i Sandefjord.

Selskapets revisor er Revisorfirmaet Hem, Langemyhr, Olsen AS i Sandefjord.

Regnskap og lønn utføres av Visma Services Norge AS – avd. Sandefjord

Selskapet har ordnet økonomi og likviditet. Regnskap viser overskudd, men varierer som følge av sesonger, og større prosjekter. Generelt er selskapet fornøyd, men man har som mål jevnerer resultater og bedre inntjening.

Medlemskap/Godkjenninger/Forsikringer:

Selskapet er medlem i NHO med under avdeling Byggnæringens Landsforening og Norske Murmester Landsforening. Her har selskapet tilgang til bl.a jurdisk, organisatorisk og faglig assistanse..

Kaasa & Holtan AS har sentral godkjenning for:

Ansvarlig utførende for bygninger og installasjoner, tiltaksklasse 2 Ansvarlig kontrolerende for utføringer av bygninger og installasjoner, tiltaksklasse 2 Selskapet tar arbeidsmiljøet på alvor, og har medlemskap hos HMS-tjenesten i Vestfold

Driften og personell er forsikret gjennom Byggmester forsikring. Her inngår det full ansvarsforsikring og byggeplassforsikring.

Obligatorisk tjeneste pensjon er ordnet gjennnom Storebrand Livsforsikring AS.

Tjenester og kompetanse:

Peismuring og ovnsmontering Inspeksjon og feiing Flislegging m/våtrom sertifikat Pipehabilitering Betong arbeid Armering Forskalling Mur og puss – alle typer Rehabilitering og riving Takst/verdivurdering Reprasjoner/skadeutbedring

Murmester Helge Kaasa AS holder til på besøksadressen Pindsleveien 8, 3221 Sandefjord. Foretaket ble startet i 1996-01-01 og registrert i brønnøysund-registrene 1996-06-26 og som et Aksjeselskap. Murmester Helge Kaasa AS driver i bransjene "Murertjenester" og "Spesialisert bygg- og anleggsvirksomhet". Foretaket har 7 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Murmester Helge Kaasa AS på telefon 33 48 14 10, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.kaasaogholtan.no

Besøksadresse Pindsleveien 8, 3221 Sandefjord
Postadresse Pindsleveien 8, 3221 Sandefjord
 
Epost
helge@murermester-kaasaogholtan.no
Telefon
(+47) 33 48 14 10
Telefaks
(+47) 33 48 14 11

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies