IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Murbygg AS

Vis i kart
917 64 880
post@murbygg.as www.murbygg.as

Mer informasjon

Vi jobber effektivt med tenester innen murerfaget som: Flis, mur, puss, skifer og peiser. I tillegg tilbyr vi mindre støypearbeid og ringmur.

Firmaet er etablert i Volda kommune i Møre og Romsdal med både privatpersoner og bedrifter som våre kundar.

Vi er i dag 4 tilsette. Målet vårt er å utføre oppdrag som kundane blir fornøgde med. Samt å samarbeide med andre fagfolk for å finne den beste og mest optimale løysinga for deg. Ta kontakt for ein hyggelig prat og eit uforpliktande tilbod!

Firmaet blei starta januar 2004 av Hallvar Sunde og har i dag 4 tilsette. I tillegg til Flis, mur, puss, skifer og peiser kan vi også tilby mindre støypearbeid og ringmur.

Firmaet er etablert i Volda kommune i Møre og Romsdal med både privatpersoner og bedrifter som våre kunder. Jobber mest lokalt, men også etter forespørsel. Målet vårt er å utføre ein jobb som kundane blir fornøgde med. Samt å samarbeide med andre fagfolk for å finne den mest optimale løysinga for deg.

Murbygg AS holder til på besøksadressen Bjerknes, 6100 Volda. Foretaket ble startet i 2004-01-10 og registrert i brønnøysund-registrene 2004-03-03 og som et Aksjeselskap. Murbygg AS driver i bransjene "Murertjenester", "Murmestere" og "Spesialisert bygg- og anleggsvirksomhet". Foretaket har 6 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Murbygg AS på telefon 917 64 880, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.murbygg.as

Besøksadresse Bjerknes, 6100 Volda
Postadresse Bjerknes, 6100 Volda
 
Epost
post@murbygg.as
Telefon
(+47) 917 64 880
Mobiltelefon
(+47) 70 05 10 20

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies