IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Muno Gjøvik

Vis i kart
920 11 622
post@Muno.no www.Muno.no

Mer informasjon

Musikkundervinsingen Norge AS, populært kjent som Muno, er Norges største musikkskolekjede.

Muno underviser på alle nivåer og sjangre og er kjent for sine fantastiske elevkonserter.

Muno har fokus på å gi instrumentopplæringen individuelt, samtidig som de holder regelmessige samspillkvelder og bandprosjekter slik at elevene får erfaring i å spille med andre, og opptre foran publikum. Muno tilbyr månedlig betaling og meget fleksible betingelser for alle som vil lære å spille. Muno tar i mot elever i alle aldre!

Muno er et musikkskoletilbud tilpasset barn, ungdom og voksne som ønsker å utvikle seg selv og berike livet sitt med musikk. Vi er Norges fremste tilbyder av musikkundervisning og finnes i de fleste byer og tettsteder i Norge.

Hos oss kan du lære å spille et instrument sammen med profesjonelle musikere, og du vil få muligheter til å spille i band og bygge erfaring fra å spille konserter. Vi har ingen øvre eller nedre grenser på alder eller nivå, og vi tar i mot elever med fokus på at individet skal få utivkle seg gjennom egne ambisjoner og forutsetninger.

Inngangsterskelen er lav, men mulighetene er store for elever hos Muno. Vi samarbeider med studioer, musikkprodusenter, labels og managere, samt flere av Europas beste institusjoner for høyere utdannelse innen musikk. Vi har også et talentprogram hvor hardtarbeidene elever får mulighet til å realisere drømmene sine. Vi kan på denne måten ta i mot deg som nybegynner, og hjelpe deg så langt du bare måtte ønske.

Muno Gjøvik holder til på besøksadressen 4Sound, Strandgata 13, Gjøvik, 1386 Asker. Foretaket ble startet i 2013-06-01 og som et Aksjeselskap. Muno Gjøvik driver i bransjen "Musikkundervisning". Foretaket har 34 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Muno Gjøvik på telefon 920 11 622, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.Muno.no

Besøksadresse 4Sound, Strandgata 13, Gjøvik, 1386 Asker
Postadresse 4Sound, Strandgata 13, Gjøvik, 1386 Asker
 
Epost
post@Muno.no
Telefon
(+47) 920 11 622

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies