IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Multiteam

Vis i kart
55 92 44 60
multiteam@multiteam.no www.helsedrikk.no

Mer informasjon

Tahitian Noni International er et globalt, forskningsdrevet produktselskap som var det første til å oppdage og dele den næringsrike noniplanten med resten av verden.Vi startet opp virksomheten vår i juli 1996 med ett enkelt produkt; TAHITIAN NONI™ Juice. Vi visste at noni var en plante med næringsrike og naturlige egenskaper, men det var umulig for oss å forutse den eksplosive veksten som fulgte.

Den økende etterspørselen etter Tahitian Noni™ produktene har ført til en utrolig vekst og ekspansjon. Det første året solgte vi for godt over 6 millioner USD. I dag, 11 år senere, har vi et årlig salg som overstiger 500 millioner USD. Tahitian Noni International driver virksomhet i over 70 land, og vi har et stort utvalg av nonibaserte produkter, dette inkluderer sunne matretter som selges i våre Tahitian Noni Caféer rundt omkring i verden. Vi har tatt til oss den tahitiske arven, og vi gjør alt vi kan for å ta vare på landets og folkets opprinnelighet. Tahitierne er våre likestilte partnere når det gjelder å dele nonifruktens egenskaper med resten av verden, og økonomien deres har blitt mye bedre takket være de arbeidsplassene og den veksten nonifrukten har skapt.

Multiteam holder til på besøksadressen Nesttuntræet 33, 5221 Nesttun. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2000-04-08 og som et Enkeltpersonforetak. Multiteam driver i bransjen "Detaljvarer". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Multiteam på telefon 55 92 44 60, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.helsedrikk.no

Besøksadresse Nesttuntræet 33, 5221 Nesttun
Postadresse Nesttuntræet 33, 5221 Nesttun
 
Epost
multiteam@multiteam.no
Telefon
(+47) 55 92 44 60
Telefaks
(+47) 55 92 44 61

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies