IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Multicom Norge AS

Vis i kart
37 08 18 88
postmottak@multicom.no www.multicom.no

Mer informasjon

I en liten innlandsbygd - med storslått natur - åpnet en av Norges aller første nettbutikker. Året var 1997, og ikke mange år senere hadde gründerne i Åmli bygget opp en solid forretning.

Multicom har vært blant pionerene på netthandel og i dag er vi en av Norges mest erfarne nettbutikker, med kunder fra Aker brygge til Alta. Vi selger til private, bedrifter, det offentlige og enkelte leverandører.

I omsetning er vi den nest største bedriften i kommunen vår. I Norge er vi en av de få store selvstendige nettbutikkene. Ettersom vi ikke eies av en importør, kan vi fritt velge hvilke varer vi skal selge. En frihet som kommer våre kunder tilgode! Multicom tilbyr et stort spekter av varer som vi har utstilt på vår nettside. Vi håper handleturen blir oversiktlig, enklere og mer effektiv.

Multicom er mer enn bare en butikk! Vi har vår egen tekniske avdeling, der det har blitt skrudd sammen mer enn 50.000 datamaskiner. Vi er for tiden 20 ansatte, og i løpet av årene har vi ekspedert mer enn 200.000 kunder! De har gitt oss kunnskap og innsikt få nettbutikker kan skilte med.

Kontaktinformasjon

www.multicom.no

Besøksadresse Engenes, 4865 Åmli
Postadresse Multicom Norge AS, 4865 Åmli
 
Epost
postmottak@multicom.no
Telefon
(+47) 37 08 18 88
Telefaks
(+47) 37 08 10 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies