IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Mtm Skogservice AS

Vis i kart
908 58 929
post@mtm-skogservice.no www.mtm-skogservice.no

Mer informasjon

Vi feller alle slags trær etter kundens ønsker. Dersom det er forsvarlig å felle trærne ved rot så gjør vi det. Dette er det rimeligste alternativet for kunden. I de tilfellene hvor dette ikke er mulig på grunn av fare for skade på hus, ledninger, gjerde, osv, så klatrer vi gjerne opp i trærne og plukker dem ned i biter. Se bilder av jobber vi har utført på vår facebookside.

Ved slike jobber kan vi også bruke tau for å fire ned stammer og kvister. Da unngår kunden at det blir større skader på plenen osv. Om kunden ønsker hjelp til opprydding av kvist, så er vi behjelpelige med dette. Vi har tilgang til kvistkutter, noe som er en stor fordel ved større oppdrag. Kapping av trestammene i 30 eller 60 centimeters kubber er inkludert i prisen. Ta gjerne kontakt for å få opplyst om våre referansepersoner fra jobber som vi har gjennomført. Under kan du se noen bilder av gutta på jobb.

Mtm Skogservice AS holder til på besøksadressen Ramnesveien 355, 3171 Sem. Foretaket ble startet i 2013-03-10 og som et Aksjeselskap. Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Mtm Skogservice AS på telefon 908 58 929, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.mtm-skogservice.no

Besøksadresse Ramnesveien 355, 3171 Sem
Postadresse Ramnesveien 355, 3171 Sem
 
Epost
post@mtm-skogservice.no
Telefon
(+47) 908 58 929

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies