Wok Spiseriet AS ble etablert i Porsgrunn høsten 2005 etter flere års drift i Kristiansand. Restauranten med sitt unike konsept, delikate retter med utsøkte smaker, har på denne korte tiden opparbeidet en stor kundemasse takket være viktige faktorer som:
-
Meget god kvalitet på alle kjøttvarer
-
Ferske grønnsaker
-
En profesjonell bruk av sauser og krydder som krever spesialkompetanse og kunnskap om vietnamesisk matkultur
-
Store porsjoner
-
Renslighet og renhold
-
Nærhet til kundene – alle retter tilberedes i restaurantlokalet
Wok Spiseriet AS eies og drives av meg, Duc Van Nguyen og min kone Hoa. Vi har begge lenge også hatt tanker om å realisere vår forretningside om å starte produksjon av ferdiglagde wokretter for tilberedning i mikrobølgeovn.
Vi har lagt ned mye tid og penger i dette prosjektet til nå. Et tett samarbeid med Mattilsynet og andre godkjenningsorganer har resultert i de godkjenninger som kreves for en slik produksjon.