Wok Spiseriet AS ble etablert i Porsgrunn høsten 2005 etter flere års drift i Kristiansand. Restauranten med sitt unike konsept, delikate retter med utsøkte smaker, har på denne korte tiden opparbeidet en stor kundemasse takket være viktige faktorer som:
Meget god kvalitet på alle kjøttvarer
Ferske grønnsaker
En profesjonell bruk av sauser og krydder som krever spesialkompetanse og kunnskap om vietnamesisk matkultur
Store porsjoner
Renslighet og renhold
Nærhet til kundene – alle retter tilberedes i restaurantlokalet
Wok Spiseriet AS eies og drives av meg, Duc Van Nguyen og min kone Hoa. Vi har begge lenge også hatt tanker om å realisere vår forretningside om å starte produksjon av ferdiglagde wokretter for tilberedning i mikrobølgeovn.
Vi har lagt ned mye tid og penger i dette prosjektet til nå. Et tett samarbeid med Mattilsynet og andre godkjenningsorganer har resultert i de godkjenninger som kreves for en slik produksjon.