IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Mountain Lodge Norefjell AS

Omsetning av egen drift og eiendom

Vis i kart
32 15 05 50
info@mln.no www.norefjell.no

Mer informasjon

Norefjell ligger i kommunene Krødsherad i sør, Sigdal i vest og Flå i nord. Norefjell er kun 1,5 timers kjøring fra Oslo.

Alpinanlegget Alpinanlegget er av internasjonal klasse med Norges største fallhøyde (1010 meter). Det er 11 heiser og 22 nedfarter med ulike vanskelighetsgrader. Fjellet byr på 24 kilometer preparerte alpinløyper fordelt på 22 nedfarter og fire skiveier i ulike vanskelighetsgrader.

Anlegget passer like godt for erfarne skiløpere som for nybegynnere. Det finnes egen barnepark for de små og snowboardpark med stor half pipe, big jump, rails og fun-bokser hvor snowboardere og jibbe kan boltre seg.

Norefjell er også spennende for off-piste-kjøring, med store åpne fjellsider og krevende skogskjøring.

Mountain Lodge Norefjell og alle hyttene har Ski In - Ski Out til alpinanlegget. Les mer om alpinanlegget her.

Langrenn Norefjell har milevis med preparerte langrennsløyper av høy standard. Du kan på en liten tur nå vakre fjelltopper og nydelige, skogkledde daler. Mange starter dagen med alpint og avslutter med langrenn etter lunsj.

Muligheter Fjellterrenget er flott for fotturer og sykling, og det er flere steder som tilbyr ridning med eller uten guide/instruktør. I tillegg har Norefjell Golfklubb en flott 18-hulls golfbane ved foten av fjellet. Krøderen og elvene byr på flott fiske og Norefjell Kanoutleie har både båter og kanoer.

Det er også muligheter for å kjøre gokart og crosskart m.m. i Sigdal Motorsenter, 15 minutter unna. På kultursiden byr nærområdet på besøk til Eventyrslottet Villa Fridheim, herregården Ringnes Gård, Blaafarveværket og hjemmene til både Chr. Skredsvig og Th. Kittelsen. Les mer om aktivitetene her.

Med en blanding av vakker natur, innsjø og høyfjell, historiske og kunstneriske severdigheter, mange aktiviteter og fritidsmuligheter for liten og stor, ønsker vi:

Velkommen til Norefjell - sommer som vinter!

Mountain Lodge Norefjell AS holder til på besøksadressen Norefjell, 3536 Noresund. Foretaket ble startet i 2002-11-14 og registrert i brønnøysund-registrene 2002-11-20 og som et Aksjeselskap. Mountain Lodge Norefjell AS driver i bransjen "Eiendomshandel og eiendomsutvikling". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Mountain Lodge Norefjell AS på telefon 32 15 05 50, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.norefjell.no

Besøksadresse Norefjell, 3536 Noresund
Postadresse c/o Tømmergutta AS Ringeriksveien 1173, 3330 Skotselv
 
Epost
info@mln.no
Telefon
(+47) 32 15 05 50

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies