IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Moteskolen Esmod Oslo

Vis i kart
23 39 19 60
post@esmod.no www.esmod.no

Mer informasjon

ESMOD – 160 ÅR MED HISTORIE I Alexis Lavigne’s ånd har ESMOD gitt utdannelse til moteelskere med artistiske evner og vilje til hardt arbeid.

Kvaliteten i våre undervisningsmetoder sikres ved kontrollert kreativitet. Vi har kontinuerlig utviklet disse slik at de franske myndigheter har inkludert vårt diplom i sitt vekttallsystem for universiteter. Som en del av motens verden lever vi med i dens rytme og endeløse skiftninger. Vi er ansvarlige for våre pedagogiske metoder og utviklingen av våre undervisningsprogram. Vi sikrer disse med en kontinuerlig dynamisk, men styrt utvikling. Vi styrker vår virksomhet ved å arrangere mange aktiviteter.

ESMOD gir grunnleggende utdanning i moter og moteledelse, spesialisert etterutdannelse, forskning og forlagsvirksomhet.

ESMODs internasjonale virksomhet er basert på respekt for våre partneres kulturelle og økonomiske bakgrunn. ESMOD gir et bidrag til det enkelte lands moteutvikling ved å spre kunnskap om, og forståelse for fransk mote.

Vi gir våre studenter råd og hjelp gjennom studiene og videre i deres karrierer, for vi vet at vi vil lykkes når de lykkes.

Moteskolen Esmod Oslo holder til på besøksadressen Sandakerveien 76 A, 0484 Oslo. Foretaket ble startet i 1989-01-28 og registrert i brønnøysund-registrene 1989-05-07 og som et Aksjeselskap. Moteskolen Esmod Oslo driver i bransjene "Kursvirksomhet og kveldsskoler" og "Videregående skoler - Teknisk og yrkesrettet". Foretaket har 7 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Moteskolen Esmod Oslo på telefon 23 39 19 60, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.esmod.no

Besøksadresse Sandakerveien 76 A, 0484 Oslo
Postadresse Sandakerveien 76 A, 0484 Oslo
 
Epost
post@esmod.no
Telefon
(+47) 23 39 19 60
Telefaks
(+47) 23 39 19 61

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies