IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Moss Montering AS
Vis i kart
69 23 53 53

Mer informasjon

Moss Montering holder til i Moss, midt på Østlandet og rett ved sjøen. Våre kunder og leveranser både ruller, flyter og står dønn rolig. Vi tar på oss mekanikkrelaterte oppdrag innen industri og bygg. Vi er i dag 17 ansatte og ordretilgangen nå, og målene fremover, tilsier at vi skal øke sakte men sikkert i årene fremover. Dette skal skje med organisk vekst, og kan bare sikres ved at hver leveranse holder mål. Vi satser på gode langvarige relasjoner! Bedriften setter høye krav når det gjelder kvalitet og leveringsdyktighet. Kanskje vi er et alternativ i din mappe når du skal gjøre dine valg? Hjemmesidene vil gi et inntrykk av vårt virke og hvilke muligheter vi har for å hjelpe deg og dine. Ta kontakt så snart det er spørsmål du vil ha svar på!

Produktspekteret er svært vidt salgsvarer som egenproduksjon, men som eksempler kan nevnes;

Tanker, transportskruer, transportbånd, siloer, gangbaner, trapper, rekkverk, stålkonstruksjoner, takkonstruksjoner, filter, ventilasjons-kanaler, rør, piper, røropplegg, montasjeoppdrag, Service og vedlikehold m.m.

  • Vi arbeider mest med svart stål, rustfrie-/syrefaste materialer, og aluminium og konstruksjonsstål.
  • I dag er 40% av vår produksjon svart stål.
  • Dette omfatter utstyr til prosessindustri, vann-/kloakkrenseanlegg samt næringsmiddelindustrien.
  • Fleksibilitet, sikkerhet og kvalitet er våre beste kjennetegn.
  • Ved store oppdrag benytter vi oss gjerne av underentreprenører/ leverandører under vår administrasjon

Moss Montering AS

holder til på besøksadressen Årvollskogen 50, 1529 Moss. Foretaket ble startet i 1992-01-27 og registrert i brønnøysund-registrene 1992-02-07 og som et Aksjeselskap. Moss Montering AS driver i bransjene "Industrimontasje - Konsulenter", "Mekaniske verksteder", "Metallkonstruksjoner og deler - Produksjon" og "Transportanlegg- og materiell - Produksjon". Foretaket har 20 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Moss Montering AS på telefon 69 23 53 53. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

Besøksadresse Årvollskogen 50, 1529 Moss
Postadresse Postboks 2194 Høyden, 1521 Moss
 
Telefon
(+47) 69 23 53 53
Telefaks
(+47) 69 26 50 60

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies