IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Morvik Entreprenør AS

Vis i kart
55 19 96 60
magnus@morviken.no www.morviken.no

Mer informasjon

Morvik Entreprenør har som målsetting å hjelpe både store og små kunder.

For oss er det viktig at kunden er fornøyd etter at jobben er ferdig. Dette kan vi oppnå ved å opptre seriøst, gjøre et godt utført arbeid til riktig tid og følge de avtaler som er gjort. Vi ønsker også å komme tidlig inn i prosjektet for å gi praktiske råd til løsninger og for å kunne diskutere prosjektets omfang. Dette vil igjen gi oss et solid grunnlag i forhold til å utarbeide anbud, sette opp avtaler og beregne fremdrift.

Medarbeiderne er vår viktigste ressurs og vi er derfor opptatt av skape et trygt arbeidsmiljø for våre ansatte. Vi har yrkesskadeforsikring, samt at vi setter inn ressurser der det trengs for å bedre arbeidsmiljøet med henblikk på Helse, Miljø og Sikkerhet (HMS).

Morvik Entreprenør AS holder til på besøksadressen Fossekleiva 41, 5119 Ulset. Morvik Entreprenør AS driver i bransjene "Betongsaging og -boring", "Bygg og Anlegg" og "Entreprenørtjenester". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Morvik Entreprenør AS på telefon 55 19 96 60, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.morviken.no

Besøksadresse Fossekleiva 41, 5119 Ulset
 
Epost
magnus@morviken.no
Telefon
(+47) 55 19 96 60
Mobiltelefon
(+47) 902 06 777

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies