IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Mortil3

Vis i kart
64 95 99 99
post@mortil3.no www.mortil3.no

Mer informasjon

Etter mange år som personalsjef i en IT-bedrift valgte jeg å prioritere familien fremfor en videre karriere. I denne fasen kom jeg opp med stadig nye ideer på hva jeg hadde lyst å gjøre. Mye drevet frem av det faktum at det å gå ut for å handle med tre små på slep ikke alltid var like enkelt. Samtidig så jeg at det var en rekke ting som jeg ønsket til meg selv og mine barn som ikke var så lett å få tak i.

Ideene ble etter hvert til konsepter, og konseptene ble til en forretningsplan. På sidene vil du finne en rekke ulike produkter, alt med utgangspunkt i mine ønsker for mor og barn.

I oktober 2006 ble MorTil3 etablert og allerede første driftsår var vi en av finalistene til Årets Nettbutikk I klassen Arets nykommer.

I dag er vi tre ansatte og holder til i trivelige lokaler i Son sentrum.

Produktporteføljen vil variere avhengig av sesong og ikke minst hva markedet etterspør. Vi har som ambisjon å tilby en rekke spesielle produkter som ikke allltid er like lett å få tak i alle steder. Det betyr for deg som kunde at det vil være nye produkter som kommer til og andre som forsvinner. Dersom det er noen produkter du savner setter vi stor pris om du tar kontakt på post@mortil3.no. I vårt valg av leverandører vil du finne både kjente og ukjente merker. Det som er felles er at alle produktene vi leverer er av god kvalitet.

Velkommen til hyggelig handel her hos oss i MorTil3!

Mortil3 holder til på besøksadressen Kløverstien 3, 1555 Son. Foretaket ble startet i 2006-02-14 og registrert i brønnøysund-registrene 2006-02-28 og som et Enkeltpersonforetak. Mortil3 driver i bransjen "Øvrig postordre". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Mortil3 på telefon 64 95 99 99, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.mortil3.no

Besøksadresse Kløverstien 3, 1555 Son
Postadresse Kløverstien 3, 1555 Son
 
Epost
post@mortil3.no
Telefon
(+47) 64 95 99 99
Mobiltelefon
(+47) 926 14 113

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies