IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Monna Lisa Frisørteam Sartorparken
56 33 54 00

Åpningstider ( i dag: 10.00 - 21.00 )

Mandag
10.00 - 21.00
Tirsdag
10.00 - 21.00
Onsdag
10.00 - 21.00
Torsdag
10.00 - 21.00
Fredag
10.00 - 21.00
Lørdag
10.00 - 18.00
Søndag
Stengt
www.monnalisafrisor.no

Mer informasjon

Hår skaper personlig stil og er helt klart med på å skape bedre selvbilde og velvære.

Monna Lisa Frisørteam i Bergen drives av Monna Ludvigsen Dietiker og har i år 20 års jubeleum. Hun startet sin første frisørsalong på Laksevåg i Bergen, men har de senere år også utvidet med frisørsalong både på Engen i Bergen sentrum og Sartorparken på Sotra / Straume. Teamet hennes teller i dag 20 ansatte som alle har stor og felles interesse for hår og mote, og som deltar aktivt på kurs og hårshow i inn og utland

Personlig frisyre

Hos Monna Lisa Frisørteam i Bergen liker de å skjemme deg bort og få frem din naturlige skjønnhet. De liker de å være kreative og lage den frisyren som passer deg og ditt ansikt og øyenfarge, men det endelige valget må du allikevel ta selv. Om det er herrer, damer eller barn som trenger ny hårfrisyre, så er det 100% tilstede med råd og veiledning.

Romantisk brud

De fleste bruder ønsker ofte det klassiske eller romantiske når de står brud. Selv den litt “røffe og rocka” jenten ender ofte opp med romantisk hårstil med krøller og mye hår. Kanskje fordi det bare er denne ene gangen, og at bryllup er og blir romantisk. Hårstilen på bruder i år går mye tilbake på 40, 50 og 60 tallet med mye hår som er satt opp med en knute på toppen og lange søte lokker på siden.

Hos Monna Lisa Frisørteam i Bergen lager de en pakke som du ønsker, om det er kun oppsetning & makeup eller full “brudepakke”. Trenger du hjelp til sminking, stell av negler, farging av bryn og vipper og til kjolen på bryllupsdagen, så er det der for deg på Monna Lisa Frisørteam i Bergen!

Ønske om langt hår - Hairextensions

Har du kort hår, men skulle ønskt du hadde langt hår til den store festen ? Monna Lisa Frisørteam Bergen er ledende på hairextensions, hvor de innehar alle systemer. Det er mye forskjellig å velge i, alt etter hva behov du har. Noen ønsker langt hår, andre tykt hår. Noen vil det skal vare i en dag, to uker, seks uker eller opptil 6 mnd. Uansett hva du ønsker innen hairextensions kan vi hjelpe deg med det som er det rette for deg.

Lyst å fikse langt hår på deg selv? Eller bare trenger ny shampoo? Nå kan du kjøpe alt du trenger av hairextensions, utstyr og varer på Europas største netthandel av produkter på www.perfecthair.no.

Uansett om du trenger en dag med avslappende hodebunns massasje med den fantastiske Seah Hairspa serien, en helt ny hårfrisyre med farge effekter eller vil gå fra kort til langt fyldig hår i løpet av en time, vil du finne alt hos Monna Lisa Frisørteam Bergen - Sotra - Bergen sentrum - Laksevåg.

Vårt mål er å skjemme deg bort og få frem din naturlige skjønnhet. Monna Lisa Frisørteam er ledene på hairextensions, hvor vi innehar alle systemer! Vi har jevnlig gode kampanjer på full forlengelse. Ring eller stikk innom en av våre salonger for ett godt tilbud.

om du ønsker en time med avslappende hodebunns massasje med vår fantastiske Seah hairspa serie, en helt ny hårfrisyre med farge effekter eller vil gå fra kort til langt og/eller fyldig hår i løpet av en time, vil du kunne finne alt her hos oss. Ta en titt på våre tjenester, og ring oss for å bestille en time i dag!

Kontaktinformasjon

www.monnalisafrisor.no

 
Telefon
(+47) 56 33 54 00

Last ned visittkort
Del av Sartor Storsenter
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies