IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Monicas Stoppested

Vi tilbyr nå kurs for for de som har lyst til å lære litt om møbeltapetsererfaget.

Vis i kart
32 72 33 69
post@stoppested.no www.stoppested.no/

Mer informasjon

Monicas Stoppested er et møbeltapetserverksted beliggende sentralt i Kongsberg. Vår spesialitet er omstopping og omtrekking av stilmøbler. Mer enn ti års erfaring gjør at vi kan påta oss de fleste type oppdrag enten det er tradisjonelle eller mer nytenkende løsninger kvalitetsmessig utført. Vi har utført oppdrag for bl.a. restaurant Jonas B. Gundersen, Kongsberg kino, Lampeland skole og Kongsberg kirke. Stort og variert utvalg av møbelstoffer av god kvalitet gjør nettopp ditt møbel levedyktig i mange nye år. Vi gir deg et uforpliktende tilbud det være seg på tradisjonell omstopping, omtrekking eller annen renovering av klassikere eller arvestykker. Vi foretar også nyproduksjon av puter, benker og madrasser til f.eks. hoteller, restauranter og offentlige bygg.

Monicas Stoppested holder til på besøksadressen Boecks gate 3, 3616 Kongsberg. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2000-08-29 og som et Enkeltpersonforetak. Monicas Stoppested driver i bransjen "Møbeltapetserer". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Monicas Stoppested på telefon 32 72 33 69, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.stoppested.no/

Besøksadresse Boecks gate 3, 3616 Kongsberg
Postadresse Boecks gate 3, 3616 Kongsberg
 
Epost
post@stoppested.no
Telefon
(+47) 32 72 33 69
Mobiltelefon
(+47) 924 50 860

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies