IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Møller Mette AS
Vis i kart
21 37 80 27
mette@mettemoller.no www.mettemoller.no

Mer informasjon

Mette Møller ( f 1970) har sin bakgrunn fra Moteskolen Esmod hvor hun ble uteksaminert i 1993 med spesialisering i strikk. Før dette hadde hun, i tillegg til å ha laget klær det meste av sitt liv, også gått diverse søm og tegneskoler.

Etter litt frem og tilbake startet hun sitt eget merke “Klær Uten Like”, og presenterte sin første kolleksjon på Moteuken i Oslo i 1997. Siden da har merket etablert seg i markedet og forhandles av flere butikker over hele landet.

I sitt design legger hun vekt på brukervennlighet og kvalitet. Et godt designet plagg skal brukes mye og vare lenge er hennes filosofi. Produksjon av både strikk og konfeksjon foregår i Litauen. Det er viktig at klærne produseres av kvalifiserte arbeidere som jobber under gode forhold og får riktig betalt for den jobben de gjør. Prisen er høyere, men samvittigheten renere. Så lang det går bruker hun også rene naturprodukter fra europeiske leverandører.

I perioden 1999 tom 2007 var merket presentert på messer i hhv New York, København og London. Salget gikk ok, og merket ble god tatt imot, men det fantes ikke ressurser til å gjøre den jobben som måtte til for å etablere seg på et marked utenfor Norge.

I 2003 gikk Mette i kompaniskap med Merete Taule, og overtok butikken Boa på Grünerløkka. I en kort periode designet de merket taulemøller sammen. I 2010 trakk hun seg ut av butikksamarbeidet.

I 2006 kom nettbutikken på plass, og i 2009 endelig den først “Mette Møller butikken” i Hegdehaugsveien i Oslo.

Ved siden av har hun holdt

Kontaktinformasjon

www.mettemoller.no

Besøksadresse Akersbakken 10, 0172 Oslo
Postadresse Akersbakken 10, 0172 Oslo
 
Epost
mette@mettemoller.no
Telefon
(+47) 21 37 80 27

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies