IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Molift Group AS

Vis i kart
906 34 917
info@molift.com www.molift.com

Mer informasjon

For over 20 år siden hadde Molifts gründer og oppfinner, ingeniør og designer Hans Kasper Andresen, et lengre sykehusopphold. Og det var der, i sykehussenga, at idéen kom. Hans Kasper, blant venner og kollegaer bare kalt Kappern, så fort hvilke belastninger det var for pleiernes rygg, skuldre og armer når tildels velvoksne karer skulle løftes eller flyttes på. Omgitt av skisser på servietter og hvite flater på aviser og ukeblad, ble så ideen omdannet til det som skulle bli verdens første batteridrevne personløfter. Kapperns kone, som er fysioterapeut, gav også verdifull informasjon om riktige løfteteknikker og hvilke belastninger og skader feil løft kunne påføre pleierne, samt hvor viktig der var at løftene ble foretatt slik at skadebildet hos pasientene ikke ble forverret. Helt fra den første Molift-løfteren har da også dette vært grunntanken: Å utvikle produkter med funksjoner som mest mulig etterligner naturlige løfte- og oppreisningssituasjoner.

Molift Group AS holder til på besøksadressen Hadelandsveien 2, 2816 Gjøvik. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1992-09-29 og som et Aksjeselskap. Molift Group AS driver i bransjene "Hjelpemidler ved Funksjonshemning", "Medisinsk utstyr - Produksjon" og "Medisinske laboratorier". Foretaket har 28 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Molift Group AS på telefon 906 34 917, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.molift.com

Besøksadresse Hadelandsveien 2, 2816 Gjøvik
Postadresse Hadelandsvegen 2, 2816 Gjøvik
 
Epost
info@molift.com
Telefon
(+47) 906 34 917
Telefaks
(+47) 400 01 008

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies