IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Møkkajobb DA

Vis i kart
joaksan@online.no www.mokkajobb.com

Mer informasjon

Møkkajobb DA er et firma som tar på seg vaktmesterservice for privat personer og firmaer i tidsklemma. Hvis du for eksempel skal ha klipt gresset, stusset på en hekk, luket beddene eller rett og slett ha skiftet dekkene på bilen(e) nøl ikke med å ta kontakt. Vårt motto er ”er du sliten og lei, gjør vi jobben for deg”. Vi kommer videre til å tilby; nedvasking av hus, opprydding i hagen, fjerning av snø, annet hagearbeid eller hatt et nytt strøk inni eller utenfor huset så er vi der for deg. Vi gjør jobben raskt og effektivt til avtalt tid(kjører faste ruter) og pris.

Møkkajobb DA holder til på besøksadressen brekka 46, 3917 Porsgrunn. Foretaket ble startet i 2007-05-17 og registrert i brønnøysund-registrene 2007-05-30 og som et Ansvarlig selskap med delt ansvar. Møkkajobb DA driver i bransjen "Tjenesteyting i privathusholdninger". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Møkkajobb DA ved å og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.mokkajobb.com

Besøksadresse brekka 46, 3917 Porsgrunn
Postadresse v/Sanna Øystein Rådhusgata 8, 3915 Porsgrunn
 
Epost
joaksan@online.no

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies