IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Modellbilens Venner

post@mbvenner.no www.mbvenner.no

Mer informasjon

Modellbilens Venner ble stiftet 26. januar 1989 av en del modellbygger-entusiaster. Vi regnes som den eldste modellbilklubben i Norge.

Klubbens formål er å videreføre modellbygging, det være seg om man bygger bil, båt, fly, ufo el.l. Vi bygger i plast, tre, papir, metall osv. Kort sagt, det er plass til alle de som bygger, og de som samler på alt innen modeller.

Her kommer vi sammen, juniorer som seniorer, hver onsdag kveld (ikke sommer) og utveksler ideer osv. Og ikke minst for å dele fellesskapet og være sammen, unge som gamle. Vi drar på klubbturer, vi holder messe en gang pr. år i oktober, som er en oppsamling av det nyeste både innenfor modellbygging og salg. Samt tog og bilbane osv.

Vårt medlemsblad, som heter Minibilen, utkommer fire ganger i året. Alle medlemmer får en klubbil for hvert betalende år du er medlem.

Høres dette spennende ut? Ta kontakt - vi har mange medlemmer i alle aldere, og mange bor langt borte, men vi holder kontakten på nett og via post.

Medlemskap koster kr 250,- fra 2008.

Foretaket ble startet i 1989-01-26 og registrert i brønnøysund-registrene 2006-02-28 og som et Fli. Modellbilens Venner driver i bransjen "Interesseorganisasjoner". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Modellbilens Venner på telefon 456 17 902, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.mbvenner.no

Postadresse Postboks 1078, 3194 Horten
 
Epost
post@mbvenner.no
Mobiltelefon
(+47) 456 17 902

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies