IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Misa AS

Vis i kart
938 09 682
info@misa.no www.misa.no

Mer informasjon

MiSA - eksperter på miljøsystemanalyse

MiSA AS ble stiftet av en gruppe entusiastiske kollegaer ved Program for Industriell Økologi ved NTNU. Vi har i lang tid sett at det er et behov for bedre miljøanalyser for å støtte beslutninger i industri, næringsliv og det offentlige. MiSA så derfor dagens lys høsten 2007.

Oppdatert faglig kompetanse Gjennom forskning og anvendelser ved universitetet har vi bygget opp en solid faglig kompetanse innen livløpsanalyse (LCA), kryssløpsanalyse, miljøkonsekvensvurdering, prosessmodellering og andre verktøy som brukes for å understøtte helhetlige vurderinger av miljøprestasjon. Vi benytter den siste utviklingen innen disse fagfeltene i våre prosjekter og verktøy. Dette gjør MiSA til et unikt konsulentmiljø for miljøsystemanalyse i Norge.

Vi søker å holde oss faglig oppdatert ved å delta i forskningsprosjekter og har en kontinuerlig kontakt med NTNU, SINTEF og andre toneangivende miljøer, samt et stort nettverk av tilknyttede konsulenter og fagpersoner.

Solsiden Siden 2010 har vi hatt kontor i flotte lokaler på solsiden i Trondheim. Et langsiktig mål er å vokse til å bli et av landets større rådgivingsmiljøer innen systematisk miljøvurdering. Fra høst 2011 er vi åtte ansatte.

MiSA står - om du ikke allerede har gjettet det - for MiljøSystemAnalyse.

Misa AS holder til på besøksadressen Innherredsveien 7 B, 7014 Trondheim. Foretaket ble startet i 2007-10-05 og registrert i brønnøysund-registrene 2007-11-28 og som et Aksjeselskap. Misa AS driver i bransjen "Naturvitenskap - Forskning". Foretaket har 12 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Misa AS på telefon 938 09 682, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.misa.no

Besøksadresse Innherredsveien 7 B, 7014 Trondheim
Postadresse Innherredsveien 7 B, 7014 Trondheim
 
Epost
info@misa.no
Telefon
(+47) 938 09 682
Mobiltelefon
(+47) 938 09 682

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies