IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Minicar Racing ANS

Vis i kart
33 19 81 19
info@minicar-racing.no www.minicar-racing.no

Mer informasjon

Om oss

Minicar Racing ANS ble etablert i 2001. I løpet av disse årene har vårt produkt sortiment og måten å omsette varene på vært utsatt for store endringer. I begynnelsen var tanken å selge litt RC utstyr til medlemmene i den lokale klubben i vårt nærområde, og ikke minst ha god tilgang på de beste produktene, da vi den gang var aktive utøvere innen grenen radiostyrt bilsport. Det ble store endringer allerede første året. Flere produsenter kontaktet oss for samarbeid for det norske markedet, produktutvalget økte både innenfor elektro- og nitro utstyr, et forhandlersystem ble etablert og flere forhandlere begynte å selge våre produkter. Tiden gikk, og flere forhandlere ville selge våre produkter. Vi valgte derfor og endre måten vi omsatte våre produkter på og vi gikk vekk fra å være en kombinasjon av detaljist og grossist til å rendyrke vår grossist rolle. Vi nådde våre beste omsetning i 2005 og 2006, mye takket være vårt unike innkjøpssystem som forhandlerne fikk ta del i.

På grunn av at begge eierne, omtrent samtidig, valgte andre spennende prosjekter og derfor måtte trappe ned virksomheten i Minicar Racing ANS, falt også omsetningen. Eierne har i løpet av 2008 avsluttet sine andre prosjekter og vil igjen bruke mer tid på Minicar Racing ANS. Vi har startet arbeidet med å oppdatere vår web side og vil markedsføre oss direkte mot sluttkunder, samtidig som vi fortsatt selger varer gjennom våre trofaste forhandlere.

Flere norske førere innen radiostyrt bilsport forteller oss at våre produkter er svært gode, og når vi nå åpner for at utøverne kan handle direkte hos oss vil dette være svært positivt. Da blir det som før i tiden igjen, sier de, med et fornøyd smil. Disse tilbakemeldingene har vi tatt med oss og når vi nå skal holde mye mer fokus på Minicar Racing ANS. Det er hyggelig for oss å kunne åpne for å selge direkte til sluttkunder.

Vi vil bestrebe oss på å kunne tilby teknisk hobbyutstyr til alle nivåer innen radiostyrt bilsport.

Minicar Racing ANS eies og drives av Bjørn Egil Evensen og Dag Roar Waale

Kontaktinformasjon

www.minicar-racing.no

Besøksadresse Wåle, 3294 Stavern
Postadresse Postboks 98, 3291 Stavern
 
Epost
info@minicar-racing.no
Telefon
(+47) 33 19 81 19
Mobiltelefon
(+47) 952 27 392
Telefaks
(+47) 33 19 90 63

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies