IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Mini Musikk

Utleie, Salg, Prosjektering og Installasjon av Lyd, Lys, Effekter og Mobile Scener

Vis i kart
56 90 74 00
salg@minimusikk.no www.minimusikk.no

Mer informasjon

Mini Musikk driver med Utleie, Salg, Prosjektering og Installasjon av Lyd, Lys, Effekter og Mobile Scener til alle typer arrangementer.

For informasjon om noen av de produktene som vi selger, se i nettbutikken. Der vil du finne produnktinformasjon samt priser. Vi har som hovedmål om å bli DIN totalleverandør av lyd, lys og effekter. Tips oss gjerne om du finner noen av våre produkter til en lavere pris ett annet sted, så vil vi gå i gang med reforhandling av prisene på disse produktene hos våre leverandører !

For informasjon om noen av produktene i utleieavdelingen vår, vennligst se i menyen til venstre. Vi ønsker å være din totalleverandør av teknikk og tekniske tjenester, og vårt produktspekter spenner fra mikrofoner og diskotekanlegg til skummaskiner og skywalkere. Ta gjerne kontakt for ett uforpliktende pristilbud !

Mini Musikk holder til på besøksadressen Litlatræet 21, 5353 Straume. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1989-12-03 og som et Enkeltpersonforetak. Mini Musikk driver i bransjene "Musikk" og "Musikkforeninger". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Mini Musikk på telefon 56 90 74 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.minimusikk.no

Besøksadresse Litlatræet 21, 5353 Straume
Postadresse Litlatræet 21, 5353 Straume
 
Epost
salg@minimusikk.no
Telefon
(+47) 56 90 74 00

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies