IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Min Beste Venn AS
Vis i kart
55 13 42 50
www.minbestevenn.no

Mer informasjon

Året 2005 endret vi navn til MinBesteVenn, vi satt ny kurs og fikk 2 hovedsatsnings områder. Hund og Katt. Vi fører også et fullsortiment innen Gnager, Akvariestikk og fugl. Vi har hatt stor suksess med denne kursendringen.

I dag er vi en solid bedrift med 20 ansatte. MinBesteVenn har opparbeidet seg et sertifikat AAA+ som kun 8% av Norges bedrifter kan dele med oss. Det dokumenterer at MinBesteVenn har en sunn og stabil økonomi. Vi i MinBesteVenn er selvsagt stolte av den statusen.

MinBesteVenn har topp prioritet på at kvalitet er i fokus. Vi skal være innovatører innen vårt område.Dette gjennspeiler seg i hvem vi velger som sammarbeidspartnere. Våre Selgere er MinBesteVenn sin viktigste ressurrs, hos oss har vi en målsettning om å videreutvikle våre selgere. Innen ernæring hund og katt skal vi årlig gjennomføre 4-6 kurs, akvariestikk 2 kurs, gnager 1 kurs. I tillegg til dette har vi 4-6 kurs med våre utstyrsleverandører og veterinærer som vi jobber tett sammen med. På toppen av dette er vi selvsagt sterkt representert på alle aktuelle messer som arrangeres både nasjonalt og internasjonalt.

Kontaktinformasjon

www.minbestevenn.no

Besøksadresse Vesleslåttvegen 12, 3580 Geilo
Postadresse Osvegen 142, 5227 Nesttun
 
Telefon
(+47) 55 13 42 50
Telefaks
(+47) 55 11 94 95

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies