IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Militærmedisinsk Utdannings- Og Kom

23 09 80 00

Mer informasjon

Velkommen til Forsvarets militærmedisinsk utdannings- og kompetansesenter!

Militærmedisinsk utdannings og kompetansesenter (MUKS) er det utøvende organ i Forsvarets sanitet. MUKS er lokalisert på Sessvollmoen.

Oppgaver:

Å produsere militærmedisinsk kompetanse for alle enhetene i Forsvaret, deriblant utdanning av sanitetspersonell og sanitetssoldater og sanitetsassistenter.

FSAN driver forskning innenfor flere fagområder, blant annet innen traumatologi, flymedisin, navalmedisin og katastrofepsykiatri. FSAN driver også utdanning innenfor sanitetsfaget og akuttmedisin - dette inkluderer både menige soldater,befal, leger, og sykepleiere.

Militærmedisinsk Utdannings- Og Kom holder til på besøksadressen 2058 Sessvollmoen. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2003-10-20 og som et Avdelingskontor. Militærmedisinsk Utdannings- Og Kom driver i bransjene "Forsvaret" og "Medisin og Helse". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Militærmedisinsk Utdannings- Og Kom på telefon 23 09 80 00. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

 
Telefon
(+47) 23 09 80 00
Telefaks
(+47) 23 09 83 12

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies