IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Midtnorsk Fly Og Luftsportsenter AS

Vis i kart
72 42 39 03
oddnyberg@online.no www.mfl.no

Mer informasjon

Oppdal flyplass, Fagerhaug er lokalisert ved E6 10 km nord for Oppdal sentrum, rett sør for Fagerhaug. Anlegget omfatter i dag en 1000m asfaltrullebane, hangar med hems, og landingsområde for fallskjermhoppere.

Flyplassen er godkjent som “flyplass til ikke allmen bruk”, og konsesjonsvilkårene legger en del begrensninger på bruken av anlegget med hensyn til åpningstider og støy. Det er blant annet krav om at fly som skal operere fra flyplassen er støysvake.

Anlegget ligger til rette for flere typer luftsportsaktiviteter, fra mikroflyging til fallskjermhopping og seilflyging. Oppdal, har ofte gode bølgeforhold, og høydediamanter kan nesten flyes på bestilling.

Midtnorsk Fly Og Luftsportsenter AS holder til på besøksadressen Fagerhaug, 7340 Oppdal. Foretaket ble startet i 1990-02-23 og registrert i brønnøysund-registrene 1990-10-09 og som et Aksjeselskap. Midtnorsk Fly Og Luftsportsenter AS driver i bransjene "Eiendomsforvaltning", "Fallskjermhopping" og "Lufthavner". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Midtnorsk Fly Og Luftsportsenter AS på telefon 72 42 39 03, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.mfl.no

Besøksadresse Fagerhaug, 7340 Oppdal
Postadresse Fagerhaug, 7340 Oppdal
 
Epost
oddnyberg@online.no
Telefon
(+47) 72 42 39 03

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies