IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Midt Norske Hytter AS

73 81 01 00
www.hyttetomt.no

Mer informasjon

Midtnorske hytter as

Midt Norske Hytter er et heleid selskap av Kjeldstad Holding AS. Selskapet har som formål å tilrettelegge for tomter til bygging av hytter fra søsterbedriftene Kjeldstadhytter og Øverbygg Laft AS. Målsettingen er å kunne tilby våre kunder attraktive hyttetomter i et spredt geografisk område, og med flere valgmuligheter. Tilretteleggingen utøves slik at Midt Norske Hytter AS forestår oppkjøp av grunnarealer , reguleringsarbeid og opparbeidelse av hyttefelt eller at salgs- og utbyggingsrettigheter til tomter etableres gjennom avtale med annen eier av grunn.

Vi mener dette vil åpne mulighetene for interesserte kjøpere til, på en enkel måte, å finne ønsket tomt i et ønsket område, og selv foreta valg av et rikt utvalg av hyttemodeller som tilbys fra Kjeldstadhytter og Øverbygg Laft AS. Midt Norske Hytter AS vil stå som selger av tomtene, og vil i de fleste tilfeller foreta overskjøting av tomt til kjøper. Kontraktspart hytte : Kjeldstadhytter eller Øverbygg Laft AS. Ta en titt på våre tilbud – muligheten for å realisere hyttedrømmen kan være svært nær!

Midt Norske Hytter AS holder til på besøksadressen 7580 Selbu. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1990-10-16 og som et Aksjeselskap. Midt Norske Hytter AS driver i bransjen "Eiendomsmegling". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Midt Norske Hytter AS på telefon 73 81 01 00 og besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.hyttetomt.no

Postadresse C/O Kjelustad Sagbruk, 7580 Selbu
 
Telefon
(+47) 73 81 01 00
Telefaks
(+47) 73 81 01 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies