IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Midnatt AS
Vis i kart
915 49 494
kundeservice@midnatt.no www.midnatt.no

Mer informasjon

Midnatt.no er en norsk nettbutikk for retro kjoler og tilbehør. Midnatt.no drives av samme personer som bak sykkelpikene.no. Pikegjengen vår liker å ha det gøy ;-) Vi er ikke så opptatt med å ha det travelt. Vi bygger stein på stein. Det mener vi gjør handelen trygg for deg og oss.

Er det noe du lurer på? Send oss em e-post til kundeservice@midnatt.no eller benytt deg av kontaktskjemaet så svarer vi så raskt vi kan.

Ønsker du å holde deg oppdatert om hva som skjer i butikken kan du registrerte deg som mottaker av vårt nyhetsbrev og følge oss på facebook. Der vil vi også informere om tilbud, rabatter og nyheter.

Midnatt AS

holder til på besøksadressen Rigetjønnveien 3, 4626 Kristiansand S. Foretaket ble startet i 2014-05-13 og som et Aksjeselskap. Midnatt AS driver i bransjene "Klær og mote", "Klær og mote - Butikker" og "Klær og mote - Netthandel". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Midnatt AS på telefon 915 49 494, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.midnatt.no

Besøksadresse Rigetjønnveien 3, 4626 Kristiansand S
Postadresse Langdalveien 2, 8520 Ankenes
 
Epost
kundeservice@midnatt.no
Telefon
(+47) 915 49 494

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies