IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Mevatne AS

Vis i kart
997 92 326
post@mevatne.no http://mevatne.no/

Mer informasjon

  • FOTOKURS
  • PRINT
  • SCANNING
  • MILJØPROFIL

Jeg har kurset rundt 700 ivrige fotografer de siste årene. Jeg tilbyr print og scanning av bilder.

Fremtidens løsninger er miljøvennlige og transportmiddel velges med hensyn til det.

Mevatne AS

Kurs Jeg har holdt fotokurs for rundt 700 deltakere de siste årene og trives svært godt med å møte fotografer på alle nivå. Mine kurs kan tilpasses din arbeidsplass eller bedrift, så ta gjerne kontakt for et tilbud. Jeg har jobbet for ulike organisasjoner og bedrifter hvor ansatte ønsker å få bedre fotokunnskaper. Dette kan jeg bidra med.

Print Jeg printer foto og bannere med en maksimal bredde på 60 cm og maksimal lengde på 15 meter. Anbefaler print på ulike lerret for et kunstnerisk uttrykk eller fotopapir for vanlig print. Jeg har også høykvalitets papir som gir et kunstnerisk preg, velegnet for utstillinger og lignende. Både skriver og blekk gir glimrende kvalitet og holdbarhet på papir eller lerret. Ta kontakt for en løsning tilpasset ditt behov.

Scanning / retusj Jeg scanner eldre eller nyere filmer eller papirbilder og fjerner skader. Deretter kan ofte slike bildes printes i relativt store format. Mange av de eldre filmene er av svært høy kvalitet med god gjengivelse av detaljer.

HISTORIE “Min bestefar, Sivert Mevatne, var i sin tid en ivrig fotograf. Fra 1911 til 1919 jobbet han på jernbanen og på flere gardsbruk i Iowa og Minnesota. I Iowa kjøpte han et Kodak nr.3A (avbildet i bakgrunnen) hvor negativet var på størrelse med et postkort. Sivert fotograferte fra arbeidet i Iowa og da han kom hjem til Norge ble han bygda sin fotograf. De som ville bli fotogafert kjøpte selv film, og tok denne med til Sivert for fotografering. Film var på denne tiden svært kostbart og slik ordnet sambygdingene seg med fine bilder når det var en høytidelig anledning.

Sivert fremkalte bildene selv og det eldste negativet er fra sommeren 1919. I dag er det magisk å sitte med så gamle historiske dokument, og kvaliteten på disse negativene er særdeles gode! Fortiden blir levende gjennom slike historielapper. En kan se hvordan landskapet på gården har endret seg og hvor velbrukte arbeidsklærne var. Et slikt fotografi er helt unikt og av uvurderlig verdi for senere generasjoner. Vi reiser i tid til mellomkrigstiden, like etter at første verdenskrig er over. Alt dette får jeg oppleve ved å se et gammelt fotografi”

BAKGRUNN “Jeg har hovedfag i sosiologi og er selvlært fotograf. De siste årene har jeg jobbet fulltid som profesjonell fotograf. Fotografiet kan formidle mer enn tekst, og det var langt enklere for meg å skive artikler når jeg lærte å fotografere. De siste årene har jeg jobbet med produkt-, portrett-, natur-, reklame- og dokumentarfoto. Denne allsidige erfaringen er svært nyttig fordi utfordringene er forskjellige. Jeg har komplett studioutstyr som rigges opp hos kunden. Med tilhold på i Bergen sentrum har jeg et inspirerende og eventyrlig utendørsstudio!”

– Nils Olav Mevatne

Mevatne AS holder til på besøksadressen Nordbustaddalen 406, 5687 Flatråker. Foretaket ble startet i 2012-01-01 og som et Aksjeselskap. Mevatne AS driver i bransjen "Fotografering". Foretaket har 1 registrert ansatt.

Du kan ta kontakt med Mevatne AS på telefon 997 92 326, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://mevatne.no/

Besøksadresse Nordbustaddalen 406, 5687 Flatråker
Postadresse Thormøhlens gate 28, 5006 Bergen
 
Epost
post@mevatne.no
Telefon
(+47) 997 92 326
Mobiltelefon
(+47) 997 92 326

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies