IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Metaforum

Vis i kart
74 80 07 19
tone@ostkil.no www.metaforum.no

Mer informasjon

Hvordan finne fram til de beste ressursene i deg? Hvordan mestre kommunikasjon og sosiale relasjoner? Lær stressmestring - finn tilbake motivasjon og humør! Hvordan skape positive endringer og utvikling?

Metaforum tilbyr coaching både for enkeltperson og grupper En coach hjelper sin samtalepartner å videreutvikle indre drivkrefter og framkalle ønskede resultater. Gjennom coaching blir man bevisst egne muligheter og hvilke retninger som finnes videre i livet. Coaching er å slippe en persons potensial løs.

Det er en forandringsprosess hvor den enkelte (individ, gruppe eller team) hjelpes til å komme videre, men er ansvarlig for sin egen utvikling og suksess.

I dag er NLP et av de mest anvendte og vellykkede verktøy til personlig ressursutvikling, coaching, ledelse og teambygging. I korthet er NLP (Nevro Lingvistisk Programmering) læren om hvordan mennesket og hjernen fungerer. NLP erkjenner at mennesket er enestående av natur, og at vi alltid har et mye større potensial enn vi utnytter.

Programmet for lederutvikling bidrar til at lederen blir tryggere på sin egen rolle som leder, og følgelig utøve bedre lederskap. For å være en god leder er det en ubetinget fordel å kjenne hvordan vi mennesker kommuniserer på ulike måter. Du bør vite hva som motiverer, og hvordan du på en god måte motiverer dine medarbeidere.

Ta også en titt inne på vår andre hjemmeside, www.mordtilmiddag.no

Metaforum holder til på besøksadressen Austkil, 7520 Hegra. Foretaket ble startet i 2008-07-12 og registrert i brønnøysund-registrene 2008-07-28 og som et Enkeltpersonforetak. Metaforum driver i bransjen "Øvrig undervisning". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Metaforum på telefon 74 80 07 19, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.metaforum.no

Besøksadresse Austkil, 7520 Hegra
Postadresse Austkil, 7520 Hegra
 
Epost
tone@ostkil.no
Telefon
(+47) 74 80 07 19
Mobiltelefon
(+47) 920 60 573

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies