IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Mental Helse Tynset Alvdal Og Tolga

Mental Helse er en sosialpolitisk interesseorganisasjon som jobber for at alle skal ha en best mulig psykisk helse

902 58 970
tyalto@mentalhelse.no www.mentalhelse.no

Mer informasjon

Velkommen til Mental Helse Tynset, Alvdal og Tolga

Mental Helse er landets største organisasjon for brukere, pårørende og andre interesserte innen psykisk helse. Vi har fylkeslag i alle fylker, og lokallag i mer enn 250 kommuner over hele landet.

Mental Helse har siden starten i 1978, arbeidet for åpenhet og bekjempelse av tabuer og myter knyttet til det å være psykisk syk. Organisasjonen har over 10.000 medlemmer, og har vært i stabil vekst de siste årene.

Hver tredje nordmann opplever psykisk sykdom på et tidspunkt i livet, og tall viser at halvparten av befolkningen har en eller flere familiemedlemmer som er psykisk syke. Allmennlegene melder at 4 av 10 pasienter kommer på grunn av psykiske plager og tall fra trygdeetaten viser at antall uføre med psykiske lidelser øker.

Mental Helse vil synliggjøre hvordan psykisk syke opplever stigmatisering, ikke bare på grunn av sin diagnose men også på grunn av elendige materielle vilkår og dårlige psykososiale forhold. Mangel på utdanning og jobb skaper vanskeligheter både økonomisk og sosialt for mange psykisk syke.

Kontaktinformasjon

www.mentalhelse.no

Postadresse Postboks 80, 2501 Tynset
 
Epost
tyalto@mentalhelse.no
Telefon
(+47) 902 58 970
Mobiltelefon
(+47) 902 58 970

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies