IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Memo Elservice AS

Memo Elservice AS er totalleverandør av elektriske anlegg innen nybygg, rehabilitering / ombygging og service. Våre satsningsområder er kontor / næringsbygg, leiligheter / boliger og produksjonsanlegg

Vis i kart
21 42 45 55
post@memoelservice.no http://www.memoelservice.no/

Mer informasjon

Vi er totalleverandør av elektriske anlegg innen nybygg, rehabilitering/ombygging og service. Våre satsningsområder er kontor/næringsbygg, leiligheter/boliger, produksjonsanlegg etc.

Virksomheten har et godt innarbeidet HMS- og internkontrollsystem, som benyttes i alle ledd av driften. Systemet revideres og forbedres kontinuerlig. Alle montører er fagarbeidere innen sitt område. Vi er også en opplæringsbedrift for elektrobransjen. Montørene er utstyrt med instrumenter for utføring av forskriftsmessig sluttkontroll. Dette legges til grunn ved utarbeidelse av samsvarserklæringer. De har også håndholdte terminaler for effektiv og korrekt overføring av risikoanalyse, sluttkontroll samt arbeids- og materiellforbruk.

Vi innehar sentral godkjenning innen prosjektering og utføring av brannalarmanlegg, nødlys og ledesystemer.

Fullverdige forsikringer har vi innen Næring, ansvar entreprenør, yrkesskade, ulykke, uførepensjon, obligatorisk tjenestepensjon.

Kontaktinformasjon

http://www.memoelservice.no/

Besøksadresse Industriveien 12, 1473 Lørenskog
Postadresse Postboks 366, 1471 Lørenskog
 
Epost
post@memoelservice.no
Telefon
(+47) 21 42 45 55

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies