IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Meknett AS

Vis i kart
922 17 864
hans-arne@meknett.no www.meknett.no

Mer informasjon

Velkommen til Meknett AS

Meknett as ble stiftet i desember i 2006 for og kunne bidra med kompetanse innen mekaniske tjenester. Dette være seg markedsarbeide, innkjøp, salg og rådgiving av materialer og generell rådgiving innen mekanisk produksjon. Meknett as har etablert nær kontakt med ledende kvalitetsleverandører innen forskjellige produksjonsmetoder av mekaniske tjenester. Det er blitt lagt stor vekt på riktig produksjonsutstyr, faglig kompetanse, dokumentasjon, kapasitet og menneskelige relasjoner. Meknett as jobber proaktivt ute i markedet og vil til enhver tid være nær det behovet som finnes. Fra starten har det vist seg at behovet for Meknett sine tjenester er veldig store. Dette har ført til at det er en betydelig referanseliste vi kan vise frem etter relativt kort levetid. Meknett as vil ta vare på tilliten sammen med sine samarbeidspartnere og gjøre hverdagen lettere for bedrifter som enten trenger påfyll av tjenester eller har bruk for salgshjelp for sin kompetanse. Meknett as ønsker seg gode og langsiktige forbindelser og mener og kunne tilby et bredt spekter av tjenester og produkter.

Meknett AS holder til på besøksadressen Vormstuguvegen 40, 2624 Lillehammer. Foretaket ble startet i 2006-12-20 og registrert i brønnøysund-registrene 2007-01-25 og som et Aksjeselskap. Meknett AS driver i bransjene "Arbeidsformidling" og "Mekaniske verksteder". Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Meknett AS på telefon 922 17 864, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.meknett.no

Besøksadresse Vormstuguvegen 40, 2624 Lillehammer
Postadresse Vormstuguvegen 40, 2624 Lillehammer
 
Epost
hans-arne@meknett.no
Telefon
(+47) 922 17 864
Mobiltelefon
(+47) 922 17 864

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies