IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Maynor AS

Vis i kart
56 15 93 12
maynor@controll.no www.controll.no

Mer informasjon

VARIG VERN, - ENKELT OG EFFEKTIVTFor alle våre kunder er fuktskader et meget alvorlig tema, og som produsent er er det derfor svært viktig at vi leverer et produkt som er velrenommert og holder hva det lover. Solid dokumentasjon fra Byggforsk, Sintef, Norsk Folkehelseinstitutt og danske Miljøstyrelsen dokumenterer den originale Controll®Betongtetts virkning og egenskaper, i tillegg til utallige gode referanser fra både private og profesjonelle kunder.

Vi som jobber i Maynor AS har mange års erfaring med fuktproblematikk og kan derfor gi våre forbrukere kvalifiserte råd og god veiledning innen området.

Vi får daglige henvendelser via telefon og e-post som vi legger vekt på å besvare med minst mulig opphold. I tillegg inneholder vår nettside www.betongtett.no mye detaljert informasjon om årsak og virkning av fuktskade. Vi har derfor mer å tilby enn bare en ¿hyllevare¿ til våre kunder.

Original Controll®Betongtett selges til profesjonelle utøvere på prosjekt, til borettslag, skoler, jordbruk og til mange som har generelle fuktproblemer. Controll®Betongtett eksporteres også til bl.a. Danmark, Japan, England og USA.

Maynor AS holder til på besøksadressen Storebotn, 5300 Kleppestø. Foretaket ble startet i 1998-12-29 og registrert i brønnøysund-registrene 1999-07-02 og som et Aksjeselskap. Maynor AS driver i bransjene "Byggevarer - Engros", "Import og eksport" og "Produktutvikling". Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Maynor AS på telefon 56 15 93 12, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.controll.no

Besøksadresse Storebotn, 5300 Kleppestø
Postadresse Storebotn, 5309 Kleppestø
 
Epost
maynor@controll.no
Telefon
(+47) 56 15 93 12
Telefaks
(+47) 56 15 93 13

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies