IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Max Rent Service AS
Vis i kart
998 59 900
epost@maxrent.no www.maxrent.no

Mer informasjon

Max Rent Service AS ble etablert i 2005 og ble AS i 2008. Da hadde firmaet vokst til en ikke ubetydlig aktør i markedet. Det var i det momentet at det begynte å skje noe på personalsiden, og vi er i dag fire personer i adm, salg og drift. På renholdersiden er vi ca 30 ansatte.

Vi har i vår portefølje alle slags kunder fra privat sektor som store og små kontorbedrifter, det samme med produksjons og butikkbedrifter og ikke minst flere typer treningssentre.

Vi har med dagens situasjon og inn i fremtidens, satt oss som mål å jobbe imot å bli ledende i å yte god service, og med det få tilfredse kunder. Vi ser til at våre kunder får det avtalen tilsier. Dette stiller krav til oss med ha tilfredse medarbeidere, gode underleverandører, opparbeide godt rykte, kvalitet og pålitelighet, fleksibilitet, gode og raske avgjørelser fra ledelsen.

Vi bruker vår kompetanse og foreslår eventuelle endringer som kan være nyttig, både av kvalitetsmessig og prismessig art.

Alle våre kunder setter pris på at vi er serviceinnstilt og villige til å gjøre en ekstra innsats dersom kunden har behov

Kontaktinformasjon

www.maxrent.no

Besøksadresse Professor Birkelands vei 34 B, 1081 Oslo
Postadresse Professor Birkelands vei 34 B, 1081 Oslo
 
Epost
epost@maxrent.no
Telefon
(+47) 998 59 900
Telefaks
(+47) 22 30 19 90

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies