IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Max Kraft AS

Vis i kart
81 55 20 50
post@maxkraft.no www.maxkraft.no

Mer informasjon

Max Kraft skal være bedrifters foretrukne kraftleverandør. Vi er en av de få i markedet som ikke tjener på høye strømpriser og egen produksjon, noe over 90 % av de andre kraftleverandørene gjør. Vi skal sørge for å ha produkter som er gode på kort og lang sikt og felles for alle produktene er at de skal gi trygghet i forhold til forbrukernes energikostnader.

Max Kraft skal holde et høyt nivå i Vi er en uavhengig kraftleverandør

Max Kraft skaper reell konkurranse i kraftmarkedet! Som en av få uavhengige aktører, uten statlige eierinteresser, kraftnett eller kraftproduksjon har vi ingen interesse av høye kraftpriser. Tvert imot, vi lever av å levere strøm til lavest pris. Vi omsatte for 63.400.000 NOK i 2012 og hadde dermed en vekst på 126% fra vårt første hele regnskapsår 2011.

Vi er ingen nybegynner

Max Kraft er et trygt valg. Vi er i dag ca 30 ansatte med hovedkontor i Oslo og med avdelingskontorer i Tønsberg, Trondheim og Stavanger. Vi stiller høye krav til våre medarbeidere og de fleste har lang erfaring i kraftmarkedet fra forvaltning av kraft til rådgivning og support.

Vi satser på miljø

Max Kraft vil legge til rette for bedrifter og privatkunder som ønsker å gjøre noe for miljøet. Ved kjøp av ren vann- eller vindkraft vil du være med på å styrke satsingen på fornybar energi. Næringsdrivende får mulighet til å synliggjøre sitt engasjement og gi bedriften en positiv miljøprofil.

Vi er en totalleverandør av kraft

Max Kraft tilbyr samlefaktura på strøm og nettleie, miljøvennlig kraft, energieffektivisering og klimaregnskap.

Vi skal ha kraftmarkedets beste support

Vår målsetning er å ha kraftmarkedets beste support. Svar på mail innen kort tid og maks 30 sekunder ventetid på telefon. Vår kundesupport har lang erfaring fra kraftmarkedet og vil gjøre sitt beste for å hjelpe dere som kunde hos Max Kraft.forhold til å være oppdaterte i strøm markedet

Max Kraft AS holder til på besøksadressen Ulvenveien 83, 0581 Oslo. Foretaket ble startet i 2010-06-21 og som et Aksjeselskap. Foretaket har 14 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Max Kraft AS på telefon 81 55 20 50, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.maxkraft.no

Besøksadresse Ulvenveien 83, 0581 Oslo
Postadresse Postboks 14, 3107 Sem
 
Epost
post@maxkraft.no
Telefon
(+47) 81 55 20 50
Telefaks
(+47) 21 65 10 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies