IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Maskinservice Vest AS
Vis i kart
55 19 80 00
post@maskinservicevest.no http://maskinservicevest.no/

Mer informasjon

Maskinservice Vest AS er et selskap med tilhold i Bergen. Lokalene våre ligger i Sandviken, like ved Bergen sentrum, hvor vi har kontorer, lager og verksted. Vi utfører arbeid i hele Norge med Hordaland og Sogn og Fjordane som vårt hovedmål. Vi har over 20 års erfaring i faget og vi utfører service/vedlikehold på alle typer maskiner innen storkjøkken, vaskeri, moppevask og skyllerom. Kontakt oss og vi vil finne en maskin som passer dine behov.

Vi setter service i høysetet og garanterer hjelp den dagen dere ringer eller påfølgende virkedag. Vi har døgn/helg tilgjengelighet på vår telefon. Ringer du oss får du svar og en sikker tilbakemelding om når vi kommer. Dere vil få hjelp av dedikerte personer med høy kompetanse.

Maskinservice Vest AS

holder til på besøksadressen Helleveien 133, 5039 Bergen. Foretaket ble startet i 2011-09-01 og som et Aksjeselskap. Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Maskinservice Vest AS på telefon 55 19 80 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://maskinservicevest.no/

Besøksadresse Helleveien 133, 5039 Bergen
Postadresse Helleveien 133, 5039 Bergen
 
Epost
post@maskinservicevest.no
Telefon
(+47) 55 19 80 00

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies