IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Mary-Anns Polarrigg
Vis i kart
79 02 37 02
info@polarriggen.com www.polarriggen.com

Mer informasjon

Drømmer du om Svalbard? Om hvite vidder, blå isbreer, fart og spenning i scooterløypa og kanskje et nervepirrende møte med en isbjørn?

Eller kanskje du vil se øygruppen i rødmende midnattssol om sommeren, med et yrende fugleliv og spennende båtturer til kalvende isbreer.

Uansett – nordlys og mørketid eller midnattssol og en dag som aldri tar slutt – et sted må du overnatte. Et sted må være din base mens du oppholder deg på øya.

På Mary-Anns Polarrigg blir du møtt av det ekte Svalbard, både utenfor og innenfor de grove plankeveggene. Polarriggen er et spennende og unikt overnattingssted som gjestene, når de først har vært her, vender tilbake til – om og om igjen.

Mary-Anns Polarrigg

holder til på besøksadressen Skjæringa Riggen, 9170 Longyearbyen. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 2001-06-07 og som et Enkeltpersonforetak. Mary-Anns Polarrigg driver i bransjene "Rengjørings tjenester" og "Øvrig overnatting". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Mary-Anns Polarrigg på telefon 79 02 37 02, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.polarriggen.com

Besøksadresse Skjæringa Riggen, 9170 Longyearbyen
Postadresse Postboks 17, 9171 Longyearbyen
 
Epost
info@polarriggen.com
Telefon
(+47) 79 02 37 02
Telefaks
(+47) 79 02 10 97

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies