IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Martinsen PT og Rehabilitering
Vis i kart
401 65 172

Åpningstider ( i dag: )

Mandag
09.00-17.00
Tirsdag
09.00-17.00
Onsdag
09.00-17.00
Torsdag
09.00-17.00
Fredag
09.00-17.00
Lørdag
Søndag
joranhm@hotmail.com www.rehabtrener.no

Mer informasjon

Martinsen PT og Rehabilitering er en fysikalsk medisinsk klinikk med rehabiliteringstrener, massasjeterapeuter, lege og personlig trenere. Vi gir også kostholdsveiledning og tilbyr akupunktur Hvis du har muskel eller skjelettplager, trenger vektreduksjon eller å komme i form, ta direkte kontakt med oss.

Vi har samarbeid med Raufoss legesenter ved legene Kishananth Velauthapillai (Kishan) og Snorre Langfjæran, Mudo gym og kampsport Gjøvik, Mudo Norge og kiropraktorene Stein Tore Narten og Per Straumsheim.

I dagens samfunn er statistikken skremmende. Sykefraværet for muskel og skjelettlidelser har bare økt og det ser ikke ut til å bli bedre. Prestasjon og funksjon i arbeids og hverdagslivet krever en velfungerende kropp og ved skader i noen form, settes livskvaliteten og prestasjonene tilbake.

Har du vært utsatt for en ulykke eller skade, trenger du hjelp til å komme i gang med trening? Trenger du bedre helse eller kondisjon, styrke eller hjelp til å lære selvforsvar? Har du hofte eller kneplager der det nærmer seg behov for operasjon? Trenger du hjelp til å få satt musklaturen i stand til å tåle opptrening etter operasjon? Har du skulder, nakke eller ryggplager som du trenger hjelp med eller som du ikke har fått tilstrekkelig hjelp for? Uansett vil rehabiliteringstrening være en svært viktig hjelp for å komme tilbake til normal struktur og smertefri hverdag, og vi kan hjelpe deg til å oppnå den bedringen som er mulig. Har du fibromyalgi, så er massasje og optimal rehabiliteringstrening det eneste som kan hjelpe deg.

Jøran Martinsen er klinikkens leder. Han har mangeårig bakgrunn fra styrketrening og ulike kampsportgrener på toppnivå. Klinikken kan derfor også bistå med optimalisering av toppidrettsutøvere. Jøran Martinsen er en av landets svært få rehabiliteringstrenere. Han er internasjonalt sertifisert gjennom Akademiet for personlig trenere. Dette er en ny utdanning i Norge og det er få som har fullført denne utdanningen. Jøran Martinsen er utdannet personlig trener og massasje og spa terapeut. Han har en unik forståelse for sammenhengen mellom fysiske plager, biomekaniske forhold, fysiologi, nevrologi og hvordan alt dette bidrar til å forklare den enkeltes plager. Det er også denne forståelsen som bidrar til at han kan velge optimal behandling og rehabiliteringstrening for den enkelte. Samarbeide med lege Snorre Langfjæran som ukentlig deltar i arbeidet på klinikken, bidrar til raskere bedring og gir mulighet til å oppnå velfungerende kropp der dette ellers ikke er mulig.

Å bedrive rehabtrening eller å trene toppidrettsutøvere krevet mye av de samme elementene. Man må til enhver tid kunne velge de mest hensiktsmessige og effektive metodene for å kunne prestere på toppnivå. I tillegg til at den viktigste regelen innen idrett er å se til at utøveren kan trene, er en forståelse av rehab og prehab trening av ypperste viktighet. En utøver som er skadet settes ikke bare tilbake, men mister også verdifull tid som utøveren egentlig kunne blitt bedre på.

Kontaktinformasjon

www.rehabtrener.no

Besøksadresse Olaf Kynsveens veg 9E, 2816 Gjøvik
Postadresse Storgata 10, 2818 Gjøvik
 
Epost
joranhm@hotmail.com
Telefon
(+47) 401 65 172
Mobiltelefon
(+47) 401 65 172

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies