IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Martina Hansens Hospital AS

spesialsykehus for ortopedi, revmatologi og revmakirurgi i det offentlige helsevesen!

Vis i kart
06780
postmottak@mhh.no www.mhh.no

Mer informasjon

Hospitalet ligger i stille, landlige omgivelser ved siden av Bærum sykehus. Martina Hansens Hospital AS er eiet av Stiftelsen Martina Hansens Hospital og er et spesialsykehus i ortopedisk kirurgi, revmatologi og revmakirurgi. Hospitalet inngår i regional helseplan for Helseregion Sør-Øst og har primært behandlingsansvar for pasienter fra Akershus fylke, men mottar også pasienter fra hele landet i samsvar med fritt behandlingsvalg.

Ved sykehusets ortopediske avdeling opereres mer enn 4500 pasienter årlig. Her utføres blant annet hofteproteser, kneproteser, skulderproteser, ryggoperasjoner, fotoperasjoner og revmakirurgi tillegg til mange andre typer inngrep. Kirurgene ved Martina Hansens Hospital blir gode på det de gjør fordi de opererer så mange pasienter hvert år.

Revmatologisk avdeling er landets nest største, og drives som en “combined unit” med et nært samarbeid mellom revmatologer og revmakirurger i pasientbehandlingen. Revmatologisk avdeling behandler også pasienter med osteoporose (benskjørhet), og har egen benscanner.

Martina Hansens Hospital har svært moderne og oppdatert utstyr og har bl.a. egen MR-maskin for nøyaktig diagnostisering av sykdommer og lidelser.

Kontaktinformasjon

www.mhh.no

Besøksadresse Dønskiveien 8, 1346 Gjettum
Postadresse Postboks 823, 1306 Bærum Postterminal
 
Epost
postmottak@mhh.no
Telefon
(+47) 06780
Mobiltelefon
(+47) 32 80 30 00

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies