Markveien Mat & Vinhus ble etablert tidlig på 1980 tallet, lenge før Grünerløkka ble "oppdaget" og det kom cafeer og restauranter på hvert gatehjørne
Markveien Mat & Vinhus ble etablert tidlig på 1980 tallet, lenge før Grünerløkka ble “oppdaget” og det kom cafeer og restauranter på hvert gatehjørne.
Restauranten raskt populær og ble kjent for sine sorte voksduker og sine gode vinkjeller. Stedet ble drevet som en liten bydelskro og her traff man kunstnere og restaurantfolk hadde funnet sin kantine på søndager da restauranten serverte dagens tre-retter.
I 1991 fikk restauranten tilgang til større lokaler og Oslos første vinbar, Vinbaren Dr. Kneipp ble bygget. Her finnes et stor utvalg av vin servert i glass og både småretter og “dagens” serveres til fornøyde gjester.
I 1994 overtok brødrene Jarle og Frank Baer, begge kokker fra Stranda på sunnmøre, og har siden drevet restauranten og bevisst satset på vinkjeller og kvalitetsmat.
Markveien Mat & Vinhus AS holder til på besøksadressen Torgbakkg 12, 0550 Oslo. Foretaket ble startet i 1992-06-11 og registrert i brønnøysund-registrene 1992-09-07 og som et Aksjeselskap. Markveien Mat & Vinhus AS driver i bransjen "Restauranter". Foretaket har 15 registrerte ansatte.
Du kan ta kontakt med Markveien Mat & Vinhus AS på telefon 22 37 22 97, ved å sende en epost eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.