IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Markedsføringshuset AS

Et godt omdømme skapes gjennom fornøyde kunder og engasjerte medarbeidere.

Vis i kart
51 85 94 00
terje@markedsforingshuset.no www.markedsforingshuset.no

Mer informasjon

Faktabasert rådgiving Markedsføringshuset er et rådgivings- og analyseselskap med lang erfaring og spesialkompetanse innenfor omdømmebygging, markedsanalyse og markedsstrategi.

Vi mener det “synses” for mye, og hjelper våre samarbeidspartnere med å bli flinkere på det som betyr mest for deres egne kunder. Vi profesjonaliserer våre kunders totale markedsinnsats både mot markedet og internt i egen organisasjon. Vår kompetanse og erfaring setter oss i stand til å bidra innenfor et stort spenn av markedsrelaterte arbeidsoppgaver. Vi tror på involvering og på handling. Godt gjort er bedre en godt sagt!

Vi har kunder i de aller fleste bransjer og gode referanser til personer som kan fortelle om hvordan det er å samarbeide med oss.

Nøkkelen til godt omdømme og god lønnsomhet heter ”Kundestyrt forbedring” Dine egne kunder, og spesielt de viktigste av dem, gjør seg erfaringer med deg og din virksomhet som dere kan og bør lære mye av. Bedrifter som regelmessig kartlegger kundenes erfaringer og lar disse være styrende for valg av forbedringsaktiviteter, utnytter en større del av sitt potensial.

Siden 1998 har vi utviklet verktøy og prosesser som lar kundestyrt forbedring bli en del av arbeidsformen for våre kunder. I dag kjører også mange av våre kunder tilfredshetsundersøkelser på 1:1 (enkeltkunde) nivå. Dette gir et fantastisk styringsverktøy for både ledelsen og nøkkelkundeansvarlige.

Markedsføringshuset AS holder til på besøksadressen Breigata 5, 4006 Stavanger. Foretaket ble startet i 1998-12-23 og registrert i brønnøysund-registrene 1999-01-14 og som et Aksjeselskap. Markedsføringshuset AS driver i bransjene "Annet" og "Reklame og markedsføring". Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Markedsføringshuset AS på telefon 51 85 94 00, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.markedsforingshuset.no

Besøksadresse Breigata 5, 4006 Stavanger
Postadresse Breigata 5, 4006 Stavanger
 
Epost
terje@markedsforingshuset.no
Telefon
(+47) 51 85 94 00
Telefaks
(+47) 51 85 94 01

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies