IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Marianne Tours AS

Vis i kart
415 03 594
mail@mariannetours.com http://mariannetours.no/

Mer informasjon

estill kjøring til og fra flyplassen hos oss. Vi ordner alt innen bestilling av ferieturer, billetter, overnattinger og tilrettelegging av arrangementer etc. Vi arrangerer egne turer og utflukter!

Vi dekker alle norske direktefly til og fra Alicante, Murcia og Valencia med Norwegian, SAS og Ryanair.

Vi har busser i alle størrelser som kan leies til alle slags bussturer, utflukter, sammenkomster og bryllup osv.

Vi tilbyr flybuss til og fra alle norske ankomster og avganger fra følgende flyplasser i Spania: Alicante, Murcia og Valencia. Vennligst bestill i god tid på forhånd!

Fyll ut kontaktskjemaet med Navn på ALLE reisende, Flight nr og ankomst/avreise dato samt telefonnummer du/dere kan bli kontaktet på med en gang etter landing.

Husk at bestillingen ikke er registrert om e-posten ikke er besvart. Det er da viktig at dere fyller ut riktig e-postadresse som godkjenningen sendes til.

Marianne Tours AS holder til på besøksadressen c/o Aud Helen Martinsen Prestegårdshaugen 1 C, 7170 Åfjord. Foretaket ble startet i 2012-01-10 og som et Aksjeselskap. Marianne Tours AS driver i bransjen "Reisebyråer". Foretaket har 3 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Marianne Tours AS på telefon 415 03 594, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://mariannetours.no/

Besøksadresse c/o Aud Helen Martinsen Prestegårdshaugen 1 C, 7170 Åfjord
Postadresse c/o Aud Helen Martinsen Prestegårdshaugen 1 C, 7170 Åfjord
 
Epost
mail@mariannetours.com
Telefon
(+47) 415 03 594

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies