IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Manndalen Husflidslag

Vis i kart
77 71 62 73
post@manndalen-husflidslag.no www.manndalen-husflidslag.no

Mer informasjon

Manndalen Husflidslag Manndalen Husflidslag ble stiftet 24 mai 1966. Laget arbeider for å fremme lokal husflid, håndverk/duodji på alle plan. Rundt 80 medlemmer er i dag tilsluttet laget. Fra utsalgsstedet ”Grenebua” i Manndalen i Kåfjord kan du kjøpe flotte husflidsartikler i sjøsamisk tradisjon, laget av lokale produsenter som har huslidsproduksjon som en viktig biinntekt. Laget produserer gode tidsmessige varer med krav til kvalitet og grundighet. Med utgangspunkt i tradisjonelle stedegne råvarer, teknikker, modeller og mønstre utvikles nye produkter. Grena og greneveving er en helt spesiell kulturskatt, som laget mener det er spesielt viktig verne om. I Manndalen har denne veveteknikken - som er den eldste man kjenner til - ubrutte tradisjoner gjennom århundrer.

Manndalen Husflidslag holder til på besøksadressen Grenebua, 9144 Samuelsberg. Foretaket ble startet og registrert i Brønnøysund-registrene i 1993-12-14 og som et Fli. Manndalen Husflidslag driver i bransjene "Brukskunst", "Husflidslag" og "Øvrig butikkhandel". Foretaket har 2 registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Manndalen Husflidslag på telefon 77 71 62 73, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

www.manndalen-husflidslag.no

Besøksadresse Grenebua, 9144 Samuelsberg
Postadresse Grenebua, 9144 Samuelsberg
 
Epost
post@manndalen-husflidslag.no
Telefon
(+47) 77 71 62 73
Telefaks
(+47) 77 71 64 89

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies