IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Malermester Mathisen AS
Vis i kart
67 98 98 60

Åpningstider ( i dag: 08:00-16:00 )

Mandag
08:00-16:00
Tirsdag
08:00-16:00
Onsdag
08:00-16:00
Torsdag
08:00-16:00
Fredag
08:00-16:00
Lørdag
Stengt
Søndag
Stengt
mathi-as@online.no www.mmathisen.no

Mer informasjon

Velkommen til Malermester Mathisen AS

Vi er et malerfirma med kontor og verksted sentralt i Oslo. Vi er pr. i dag 6 stk ansatte hvor av det er 1 malermester, 6 malersvenner.

Vårt kompetanseområde ligger innenfor alt av maler og gulvarbeide, innvendig og utvendig, samt totalt rehabilitering av utvendig fasader/borettslag og flisarbeide ut- og innvendig. Bedriften fremstår i dag som en total leverandør av håndverkstjenester med hovedvekt på maling/tapetsering og gulvarbeide.

Malermester Mathisen ble etablert i november 1996. Firmaets kontor og verksted ligger sentralt Oslo, nærmere bestemt Østreaker vei 213.

Vår bedrift vil bygge opp en fast kundekrets, hvor vi skal yte personlig service basert på solid fagkunnskap og et høyt servicenivå. Dette vil vi oppnå ved og følge opp våre kunder ekstra godt, slik at vi kan bygge opp et gjensidig tillitsforhold. Vi skal også vise våre kunder at vår bedrift er markedsorientert, slik at de kan være trygge på at produkter/tjenester blir slik de forventer.

Vi ønsker også å ha omtanke og respekt for våre kunder.

Firmaet betjener både offentlig og privat sektor samt borettslag. Vi har også en egen nybygg avdeling hvor vi har egne prosjektansvarlige. Malermester Mathisen AS omsatte for tilsammen ca 30 millioner i 2009-2010. Vi er pr. i dag 6 stk ansatte hvor av det er 1 malermester, 6 malersvenner, en kontorassistent og en regnskapsmedarbeider. Vi har i tillegg gode samarbeidspartnere på innleid arbeidskraft på nybygg (eget sparkellag).

Vårt kompetanseområde ligger innenfor alt av maler og gulvarbeide, innvendig og utvendig, samt totalt rehabilitering av utvendig fasader/borettslag. Flisarbeide ut- og innvendig. Bedriften fremstår i dag som en total leverandør av håndverkstjenester med hovedvekt på maling/tapetsering og gulvarbeide.

Malermester Mathisen AS er tilknyttet Malermesterenes landsforening (MLF) Maler og byggtapetserenes landforening Oslo samt NHO. Vi har faste rutiner på oppfølging av HMS (helse, miljø og sikkerhet) og har et godt innarbeidet kvalitetssikring system. Vår bedrift er også miljøsertifisert gjennom Norsk miljøfyrtårn

Skulle ytterligere opplysninger trenges stiller vi gjerne opp på et uforpliktende møte med dere.

Se våre hjemmesider, eller ta kontakt for mer informasjon.

Kontaktinformasjon

www.mmathisen.no

Besøksadresse Industriveien 8, 1473 Lørenskog
Postadresse Pb. 102, 1476 Rasta
 
Epost
mathi-as@online.no
Telefon
(+47) 67 98 98 60
Telefaks
(+47) 67 98 98 61

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies