IO.NO

Fullversjon Nytt søk

Malermester Juuhl

Vis i kart
916 42 024
patrick@malermesterjuuhl.no www.malermesterjuuhl.no

Mer informasjon

Malermester Juuhl Byggrehabilitering AS ble ny åpnet I 2011 som et entreprenørfirma med spesialisering innenfor mur, maling, flis og tømring. Vi er I dag en av de aktørene med størst kunnskap og erfaring innenfor totalrehabilitering av fasader og privat eiendom. Malermester Juuhl har vært prosjektansvarlig for over 300 fasader og private rehabiliteringer i Oslo og Akershus.

Malermester Juuhl Byggrehabilitering AS har i tillegg til lang erfaring i bransjen brukt store ressurser for å optimalisere systemene innenfor gjennomføring og prosjektstyring av oppdragene.

Malermester Juuhl Byggrehabilitering AS er en mesterbedrift med bred kompetanse og som en profesjonell partner gir vi deg som kunde personlig oppfølgning, fastpris og de aller beste garanti og reklamasjonsavtalene I bransjen. Alle våre arbeider og kontrakter utføres ihht NS kontrakter med en utvidet garanti på 5 eller 10 år. Vi har egne rutiner for HMS, kvalitet og internkontroll Vi er medlem av Maler og Byggtapetserernes Landsforbund (MLF).

Kontaktinformasjon

www.malermesterjuuhl.no

Besøksadresse Kruses gate 11, 0263 Oslo
Postadresse Kruses gate 11, 0263 Oslo
 
Epost
patrick@malermesterjuuhl.no
Telefon
(+47) 916 42 024

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies