IO.NO

Fullversjon Nytt søk
Majorstuen Fysikalske Institutt & Akupunktur DA

Et behandlingsted med terapeuter med mangfoldig kompetanse innen fysioterapi og akupunktur. Fysioterapeuter og akupunktur Jordmor Alle har en grundig utdannelse innen vestlig medisin.

Vis i kart
22 06 86 30
info@mfia.no http://www.mfia.no

Mer informasjon

Fysioterapeuter

Hovedmålet med fysioterapi er å oppnå best mulig funksjon for den som søker hjelp.
Man kan ha nedsatt funksjon på grunn av skader, smerter og medfødte problemer. Fysioteraputene ved instituttet har et vidt spekter av forskjellige behandlingsformer for å oppnå et best mulig resultat for den enkelte som søker hjelp.

Akupunktur

Akupunktur er en gammel kinesisk behandlingsform. Gjennom lang erfaring og moderne medisinsk forskning har det vist seg å være en effektiv behandlingsmetode med svært få bivirkninger.

Kan hjelpe mot bla smerte, fordøyelsesproblemer, søvnproblemer, infertilitet, menstruasjonsproblematikk, nedsatt immunforsvar, allergi, stress-symptomer og psykiske lidelser

Majorstuen Fysikalske Institutt & Akupunktur DA

holder til på besøksadressen Fridtjof Nansens vei 2, 0369 Oslo. Foretaket ble startet i 1988-01-04 og registrert i brønnøysund-registrene 1989-05-23 og som et Ansvarlig selskap med delt ansvar. Majorstuen Fysikalske Institutt & Akupunktur DA driver i bransjene "Akupunktører", "Fysioterapeuter" og "Jordmødre". Foretaket har ingen registrerte ansatte.

Du kan ta kontakt med Majorstuen Fysikalske Institutt & Akupunktur DA på telefon 22 06 86 30, ved å eller besøke deres hjemmeside. Er noe feil på oppføringen? Si ifra eller logg inn og rediger detaljene.

Kontaktinformasjon

http://www.mfia.no

Besøksadresse Fridtjof Nansens vei 2, 0369 Oslo
Postadresse Fridtjof Nansens vei 2, 0369 Oslo
 
Epost
info@mfia.no
Telefon
(+47) 22 06 86 30
Telefaks
(+47) 22 60 36 46

Last ned visittkort
Internettopplysningen - io.no Om oss Cookies